Meer INFORMATIE

Ooms Psychologen: Meer informatie

Problemen zijn een onderdeel van het leven en iedereen krijgt ermee te maken. Soms kan het echter teveel worden en krijgt u lichamelijke of psychische klachten en heeft u ondersteuning nodig bij het omgaan daarmee. Om verschillende redenen kan u tot de conclusie komen dat u extra hulp nodig heeft, buiten de ondersteuning van familie, vrienden en bekenden. Hulp van een onafhankelijke deskundige is dan de volgende stap.

De psychologen van Ooms Psychologen hebben ruime ervaring op het gebied van behandelen van uw klachten. Bijvoorbeeld door het u aanleren van vaardigheden voor het omgaan met problemen zodat u zich weer beter en sterker zult voelen. Denk bijvoorbeeld aan depressiviteit, angst, traumatische ervaringen, problematiek uit het verleden, omgaan met rouw, burn-out, ziekte en/of beperkingen bij uzelf of dierbaren. Allemaal zaken waarbij professionele aandacht, begeleiding en behandeling van belang voor u kan zijn. Bij Ooms Psychologen werken professionals met levenservaring en met een ruime ervaring in het begeleiden van mensen die om welke reden dan ook vastlopen in hun privéleven of in hun werk. Als u een verwijsbrief van uw huisarts of bedrijfsarts heeft wordt deze hulpverlening vanuit de basisverzekering volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Wel spreekt de zorgverzekeraar eerst uw (nog resterende) Eigen Risico aan. Bent u van mening dat u onze hulp kunt gebruiken, neem dan contact met ons op, zodat wij in overleg met elkaar tot een advies en behandeling kunnen komen.

Kosten:

Voor 2021 is de vergoeding van onze zorg als volgt geregeld:
Basisverzekering: afhankelijk van de indicatie, een traject Kort, Middel of Intensief. Eigen risico: maximaal € 385, tenzij u uw eigen risico zelf heeft verhoogd. Onderstaande tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit als maximaal; met elke zorgverzekeraar is een eigen vast tarief afgesproken.

– Onvolledig traject (1 of 2 sessies): € 228,04
– Basis GGZ – Kort (3 tot 5 sessies): € 522,13
– Basis GGZ – Middel (6 tot 8 sessies): € 885,01
– Basis GGZ – Intensief (9 of meer sessies): € 1.434,96
– Kosten per sessie indien uw zorgverzekeraar niet vergoedt (OZP-tarief / zelfbetalers): € 114,41.

 

CONTACT ONS

Openingstijden van Ooms Psychologen: Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 18.00 uur. Woensdag van 8.30 tot 21.30 ’s avonds geopend.

Laan op Zuid 476 3071 AB ROTTERDAM

info@oomspsychologen.nl

010 – 29 00 435

Laan op Zuid 476 3071 AB ROTTERDAM

info@oomspsychologen.nl

010 – 29 00 435